ΓΥΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Γυάλινα βάζα-φιάλες

Rota Glass ΕΠΕ-Εισαγωγές-Αντιπροσωπείες γυάλινων βάζων-φιαλών

_________________________________________________________________________

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1992 με την επωνυμία ROTA CAP και το αντικείμενό της ήταν η παραγωγή μεταλλικών πωμάτων twist off. Έχοντας σκοπό να προσφέρουμε πιο ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας για τη συσκευασία των προϊόντων του, ιδρύσαμε και την εταιρία ROTA GLASS η οποία έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία των γυάλινων βάζων και φιαλών.

Κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, επιλεγμένες πρώτες ύλες, σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κάτω από τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο. Εκτυπωμένα με ειδικών προδιαγραφών βερνίκια και λάκες, και με άριστα χρώματα που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες συσκευασίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας για χρήση τροφίμων και ISO 9001 (κατάλληλα για συσκευασία βιολογικών προϊόντων).

Στον τομέα των γυάλινων βάζων και φιαλών αντιπροσωπεύουμε τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προϊόν σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, σε όλες τις χωρητικότητες και σε πολλά σχέδια. Τα προϊόντα, επίσης, συνοδεύονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας για χρήση τροφίμων.

Λόγω της διαρκούς παρακαταθήκης στις αποθήκες μας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας , Κύπρου, Βουλγαρίας , Αλβανίας , Σερβίας  με τον τρόπο που θέλετε, ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που εδώ και μια εικοσαετία μας εμπιστεύονται 1.200 επιχειρήσεις σε Ελλάδα,Κύπρο και στο εξωτερικό, στηρίζοντας σε εμάς, την παραγωγή και την ανάπτυξη των προϊόντων τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με την εικοσαετή εμπειρία του στο χώρο των τροφίμων και ποτών, είναι πάντα στη διάθεσή σας για να βρούμε μαζί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη συσκευασία των προϊόντων σας.

Gps συντεταγμένες:40°42'36.7"N 22°49'31.0"E

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταφερθείτε στο Google maps για οδηγίες πως να έρθετε στις εγκαταστάσεις μας . Στο χάρτη που θ ανοίξει στο πεδίο Directions (Oδηγίες) βάλτε το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσετε.

 

 

 

ecomonosis.com- Νέας γενιάς Οικολογικά Μονωτικά

ecomonosis30  ecomonosis31

Μέλος της Rota Glass ΕΠΕ

ecomonosis32  ecomonosis33